GRAVIUTU!! (Setmana Bohèmia, no rekordu el dia po devia ser l'any 2003) xDD

 

Idees pel curt

- Marcelí surt de l'armari. Esmorza. Senva, tanca la porta i... PUM!

- Graviutu

- PiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiH!!!

- Su caldo está agotado

- Manicomi

- Avui, demà, tots els dies son iguals

- Calendari personal

- Surt un que es un cuc

- Palillito Fufú

Nose

- No es el perro sino el caballo el que fuma un canuto en el espacio temporal de la naturaleza donde los pájaros, que no son los que fuman sino los que vuelan por el cielo azul de la corte del Rey Arturo.

Poemes

-Bruts, cap quadrats,
cabrons que fareu tots plegats?

............................Fufú


Aquest poema ............A
m'ha arribat al cor .......B
i tot mirant un enema ..A
m'he cagat i m'he mort B

..........................TwiS

Historieta

Els polis estan jinyats, la pluja cau sobre l'asfalt. Un boig va saltant per la finestra del cotxe, tot cridant "UEEEEEEEEEEEEEOOOOOOO!!" La poli tota sobtada, s'acosta al lloc dels fets. Allà estava ell, fumat, perquè el cabró del company del cotxe, havia pirat cagant llets al veure als monillos. Llavors els maderus van anar directe al fumat per fotreli la pallissa de la seva vida, am les porres, però llavors el botafumerio va treure un bong, les cartes i una xibeca que portava a la butxaca dels texans. Els polis van flipar-se i van posar un compac del Bob Marleya tot drap, i van començar a pipar tots. Uns veïns ho van veure, i van cridar a tot el bloc de pisos, on tothom qui en tenia, va tallar les seves plantes de marihuana i van baixar. En 10 minuts tota la ciutat estava allà en una Macro-Rave, que mai s'oblidarà en l'història d la ciutat, i tot gracies al fumat.
De fet no hi era tothom a la fests, faltava el cabron del cotxe, que havia fundit tant, que havia arribat a Sidney, pero alla...